Control system  Ceilings pohled do strojovny

Hvorfor ventilation og klimaanlæg lofte?

En attraktiv designløsning med optimal udsugnings- og belysningsfunktioner. Ikke kun til køkkener, men også til kantiner eller showkøkkener. Priser, der kan sammenlignes med emhætte-systemer. Beregnet til køkkener i alle størrelser.
mere..

Hvorfor emhætter?

En bred vifte af forskellige typer fra grundudsugning til integreret varmegenvinding. En mulighed for at levere et omfattende ventilations- og klimaanlæg. Beregnet til små og mellemstore køkkener.
mere..

Hvordan designes et ordentligt system til industrikøkkener?

Dette afsnit fortæller dig alt hvad du behøver at vide om at designe et ordentligt system og ting, du skal undgå. Beregnet primært til operatører af catering faciliteter.


læs alle

Hvorfor ATREA?

ATREA s.r.o. fremstiller hovedsystemkomponenter, der inkluderer DUPLEX-ventilationsenheder med varmegenvinding, ventilations- og klimaanlæg til lofte, emhætter, ventilationsenheder til varmluftopvarmning af huse og lejligheder, samt betjeningselementer til disse systemer.

Hvad tilbyder vi?

Produktspecifikke produkter, konsulenttjenester, udarbejdelse af undersøgelser eller projektdesigndokumentation. For mere information, er du velkommen til at kontakte os.Kontakt os