Ventilationsenheder tilbage til bygningsoversigt

Restauranter

Standardmængden af luft er 50 m3/t per person, med yderligere 10 m3/t per ryger; personale er også inkluderet (70 m3/t i en ikke-rygervirksomhed, 100 m3/t, hvis rygning er tilladt). Hvis bygningens ydre overflader er lavet af glas, blæses varm luft normalt over dem for at fjerne følelsen af kulde om vinteren (komfort for kunderne), imens køling om sommeren kan bruges til at eliminere varmeforøgelse. HVAC-systemer med varmegenvinding giver en betydelig omkostningsreduktion, når de installeres i sådanne faciliteter.

Fordele

Stor kompakthed – op til 60 % pladsreduktion; Nem installation, ingen sekundære omkostninger; Egen produktion af forskellige varmegenvindingskerner med effektivitet fra 50 til 92 %...

læs alle

Vores ATREA DUPLEX produkt- og projektberegner

ATREA s.r.o. tilbyder ATREA DUPLEX produkt- og projektberegner til rådgivende ingeniører og entreprenører.
Programmet er i øjeblikket tilgængeligt som freeware.

læs alle

Systemer

Casestudie af brugen af ATREA-enheder. Du kan nemt holde musemarkøren hen over bygningsoversigten og klikke på dit valg