Certificering kompakte HVAC-enheder

Vi er glade for at fortælle dig, at ATREA har opnået en anden succes for at bekræfte, at vi er en ægte leder inden for ventilation og varmegenvinding, som vi hævder at være i vores slogan.

Det er en vellykket afsluttet PHI-certificeringsproces for DUPLEX Flexi 650, 1100, 1600, 2600 og 3600 - det betyder for alle Flexi-enheder!

Lad os fortælle dem, der endnu ikke er kendte med denne certificering fra deres markeder, at Passive House-certificeringen er en ikke-obligatorisk certificeringsproces for energi, akustiske og mekaniske egenskaber ved ventilationsenheder til at modtage et "Komponent, der er egnet til passivhuse"-certifikat. Selvom denne certificering ikke er obligatorisk, er den internationalt kendt og generelt anerkendt som en af de bedste priser, der gives til produkter inden for vores felt.  

ATREA, som er en miljøpolitisk leder og medlem af mange faglige organisationer, er den eneste PHI-certificerede virksomhed i Tjekkiet og blot den fjerde i Europa, der opfylder de udfordrende kriterier for denne størrelse af HVAC-aggregater.

DUPLEX Flexi PHI Certificate

Vi vil også gerne informere dig om, at vi har afsluttet PHI-certificeringsprocessen til indendørs håndteringsenheder med varmegenvinding DUPLEX 170 EC5, 370 EC5 og 380 ECV5.

DUPLEX 170 EC5 PHI CertificateDUPLEX 370 EC5 PHI CertificateDUPLEX 380 ECV5 PHI Certificate

Vi vil også gerne informere dig om, at vi har afsluttet PHI-certificeringsprocessen til vores boligventilation - DUPLEX Easy - og i sortimentet for dette produkt, betyder det alle tre størrelser DUPLEX Easy 250, 300 og 400.

DUPLEX 250 Easy PHI Certificate DUPLEX 300 Easy PHI Certificate DUPLEX 400 Easy PHI Certificate