ATREA s.r.o. www.atrea.dk

Om virksomheden

ATREA B2B FORDELE

Vi sparer din energi.

Historik

Ing. Petr Morávek, CSc.
      Ing. Petr Morávek, CSc.

ATREA blev stiftet i 1990 af Ing. Petr Morávek CSc. Igennem mange år har mikroklimaet i bygninger og især genvinding af spildvarme været i fokus. ATREAs grundlægger har mange certifikater, patenter og industrielle designs inden for dette felt, hvilket har grundlagt fundamentet i virksomheden. ATREAs produktportefølje har gradvist taget form til, hvad der nu er energibesparende løsninger – varmegenvinding, nymoderne kontrolsystemer, varmepumper og også lavenergi- og passivhuse.

Efter en svær start i hjemmets vaskerum, og senere i mindre lejede lokaler, flyttede virksomheden i 1996 til en nyrenoveret fabrik på 4.000 kvadratmeter. Produktionskapaciteten blev stærkt forøget, og som resultat heraf valgte man at fokusere på det tyske marked, hvorpå man opstartede partnerskab med en lokal stærk partner. På baggrund af den høje kvalitet af ATREAs løsninger samt det rigtige partnerskab blev ATREAs navn på markedet hurtigt etableret. Senere fulgte markeder som Holland, Schweiz, Storbritannien, Italien og Slovenien. Nye tværstrøms- og modstrømsvarmevekslere blev senere lanceret og blev grundlaget for et succesfuldt sortiment af DUPLEX-enheder.

Nutiden

 
 
 

ATREAs tekniske innovation og fokus på top kvalitet sammen med aktiv erhvervspolitik, resulterede i et behov for større produktionslokaler. I 2014 flyttede virksomheden derfor igen. Denne gang til et nyt produktionsanlæg med over 10,000 kvadratmeter. ATREAs eksportbestræbelser begyndte derefter at gå efter det resterende europæiske marked – og de første forhandlinger fandt sted i udlandet. Den nye generation af ventilationsenheder med banebrydende parametre har positioneret virksomheden blandt de bedste i Europa i branchen.Virksomhedens hovedkvarter Kontorlokaler
Virksomhedens hovedkvarter Kontorlokaler
Produktionshal Aerodynamisk laboratorium
Produktionshal Aerodynamisk laboratorium

© ATREA s. r. o. 1998-2021