DUPLEX 1400–2400 Silent-N

Alsidige kompakte enheder DUPLEX 1400–2400 Silent-N 

Kompakte ventilationsenheder på tage med modstrømsvarmegenvindingsveksler og integrerede lyddæmpere. Enhederne er fremstillet i to størrelser – DUPLEX 1400 og 2400 Silent-N – og er designet til ventilation i alle civile bygninger, hvor der lægges vægt på stille drift og reduceret plads. De integrerede lyddæmpere og -udtag, der er placeret direkte under enheden på forsynings- og udblæsningsluftsiden, eliminerer konventionelle løsninger med HVAC-kanaler og lyddæmpere på taget.

Enhederne har en basisramme med justerbare endedele til korrekt nivellering, og er udstyret med vibrationsisolatorer til at eliminere overførsel af vibrationer i bygningskonstruktionerne. Flere klasser af integrerede styresystemer er tilgængelige, inklusive RD5-serie styresystemet med integreret webserver og internetforbindelse, ugentlig programmering, automatisk frostbeskyttelse af varmegenvindingsveksleren, konstant luftfrekvens eller konstant trykventilation og effektstyring ved hjælp af sensorer (f.eks. CO2).

 [PDF]    Teknisk katalog DUPLEX 1400–2400 Silent-N

[ATREA] Produktberegner software

Fordele

Stor kompakthed – op til 60 % pladsreduktion; Nem installation, ingen sekundære omkostninger; Egen produktion af forskellige varmegenvindingskerner med effektivitet fra 50 til 92 %...

læs alle

Vores ATREA DUPLEX produkt- og projektberegner

ATREA s.r.o. tilbyder ATREA DUPLEX produkt- og projektberegner til rådgivende ingeniører og entreprenører.
Programmet er i øjeblikket tilgængeligt som freeware.

læs alle

Systemer

Casestudie af brugen af ATREA-enheder. Du kan nemt holde musemarkøren hen over bygningsoversigten og klikke på dit valg