Certificeringer

ATREA s.r.o. lægger en grundlæggende vægt på at sikre kvalitet, sikkerhed og fejlfri funktion af alle sine produkter på både indenlandske og udenlandske markeder.
Virksomheden arbejder tæt sammen med en række testinstitutioner og laboratorier, og alle produkter testes og undersøges regelmæssigt.

Passive House Institute:

ATREA, som er en miljøpolitisk leder og medlem af mange faglige sammenslutninger, er den eneste PHI-certificerede virksomhed i Tjekkiet og blot den fjerde i Europa, der opfylder de virkelig udfordrende kriterier for denne veletablerede institution for denne størrelse af HVAC-enheder.

ATREA har også afsluttet PHI-certificering for DUPLEX EC5 og DUPLEX Easy!

PHI Logo

Overensstemmelseserklæring

Der er udstedt en overensstemmelseserklæring for alle ATREAs produkter.
En "overensstemmelseserklæring" kan leveres efter anmodning.

EU-overensstemmelseserklæring

Alle produkter i virksomheden, der er underlagt regeringsforordning nr. 17/2003 Coll. og nr. 616/2006 Coll. er blevet udstedt med en EU-overensstemmelseserklæring og har CE-mærkning.
Den elektromagnetiske kompatibilitet og den elektriske sikkerhed er verificeret af et bemyndiget testinstitut, og produkterne er blevet udstedt med certifikater.

Logo CE

Hygienisk sikkerhed – VDI 6022

DUPLEX-enheder opfylder kravene til hygiejnisk sikkerhed.
Enhederne opfylder kravene til såkaldte ”hygiejnisk version” enheder og kan installeres i medicinske og andre faciliteter med høje krav til et rent miljø.
Denne sikkerhed er blevet bekræftet ved en ekspertundersøgelse, der blev udført ved det nationale sundhedsinstitut (National Institute of Public Health) i Prag.

Logo VDI

TÜV TYPE CERTIFIKAT

ATREA ventilationslofter har et prestigefyldt tysk TÜV-typecertifikat til ventilations- og oplysende lofter til kantiner.EAC

Der følger en EAC-certificering med til alle ATREA-produkter.

Logo Gostr