Automatisk betjeningskontrol Automatisk betjeningskontrol 

Et kontrolsystem udviklet specifikt til cateringfaciliteter. Det grundlæggende driftsprincip er detektering af temperaturer over madlavningsområdet og samtidigt i ikke-madlavningsområder, der ikke har en standard stuetemperatur. Når disse værdier evalueres, leveres en optimal ydelse automatisk fra HVAC-systemet. Den åbenlyse fordel ved dette design er en reduktion i ventilatorens driftsomkostninger og kravet til opvarmning af frisk luft med op til 40 %.
Vi anbefaler at installere det som et system med en DUPLEX-ventilationsenhed eller med SVF-ventilatorkomponenter og automatisk betjeningskontrol.

Hvordan designes et ordentligt system til industrikøkkener?

Dette afsnit fortæller dig alt hvad du behøver at vide om at designe et ordentligt system og ting, du skal undgå. Beregnet primært til operatører af catering faciliteter.


læs alle

Hvorfor ATREA?

ATREA s.r.o. fremstiller hovedsystemkomponenter, der inkluderer DUPLEX-ventilationsenheder med varmegenvinding, ventilations- og klimaanlæg til lofte, emhætter, ventilationsenheder til varmluftopvarmning af huse og lejligheder, samt betjeningselementer til disse systemer.

Hvad tilbyder vi?

Produktspecifikke produkter, konsulenttjenester, udarbejdelse af undersøgelser eller projektdesigndokumentation. For mere information, er du velkommen til at kontakte os.Kontakt os